• price-tag Gegarandeerd lage prijzen
  • paint-palette Zie direct resultaat
  • express-delivery Snelle levering

Vragen over de naambordjes

U kunt in de ontwerptool alles van kleur veranderen, zowel de naambordjes als de opdruk kunt u een kleur naar keuze geven.

Als u zelf een ontwerp heeft gemaakt, kunt u deze opslaan. Als u weer terug wilt naar uw opgeslagen ontwerp moet u exact hetzelfde naambordje kiezen. Als u dan weer in het ontwerpveld komt, kunt u het opgeslagen bordje terughalen.
Het is mogelijk om een foto te uploaden bij de lege templates, deze vind onderstaande knop.


Standaard leveren wij bevestiging bij de naambordjes, deze bestaan uit schroeven, pluggen, kunststof afstandbusjes en afdekdopjes in zwart en wit. 

U kunt ook kiezen voor de luxere bevestiging RVS afstandhouders, deze hebben 13mm afstand van de muur en geven het naambordje een mooiere en luxere uitstraling, zeker bij heldere naambordjes is dit aan te raden. Deze afstandhouders hebben een meerprijs van €5,95. 
Als u kiest voor zelf ontwerpen ziet u direct het resultaat. In de laatste stap bij de kassa krijgt u nogmaals uw ontwerp te zien en kunt u het nog controleren. Na het bestellen is het ontwerp niet meer aan te passen.
Kiest u voor laten ontwerpen, dan gaat een van onze medewerkers een proefdruk ontwerpen en deze krijgt u in de mail toegestuurd. U kunt deze dan controleren en zonodig aanpassingen doorgeven. (houd de mail in de gaten denk ook aan de (Spam box)
Hoe moet u het naambordje aan de muur bevestigen? Via onderstaande video kunt u stap voor stap zien hoe u het naambordje met afstandhouders aan de muur bevestigd.

Nadat u de bestelling heeft geplaatst komt bij ons uw ontwerp binnen en zullen wij deze na een korte controle doorzetten naar de printer.
De bordjes worden bedrukt d.m.v. een uv-printer. Hiermee kunnen wij kwalitatieve, uv bestendige full-color prints maken.

Wij geven op al onze naambordjes 2 jaar garantie.  U kunt van onze naambordjes jarenlang plezier hebben toch is de levensduur van de print afhankelijk van meerdere omstandigheden, Waaronder neerslag en voornamelijk zonlicht. Afhankelijk van waar uw naambordje hangt gaat deze langer mee.
Een naambordje is een gepersonaliseerd artikel en is om die reden niet te retourneren.
Mocht het naambordje niet aan de kwaliteitseisen voldoen of heeft u om een of andere reden een klacht. Stuur dan een mailtje met uw gegevens, ordernummer en klacht naar  [email protected]
Stuur het artikel niet eerder retour dan dat u van ons een bevestiging heeft gehad. 
Dit kan, u kunt in de ontwerptool rechts bovenaan klikken op toevoegen en dan "nieuwe tekst toevoegen"
Hierdoor krijgt u een nieuw tekstveld.

Dit is mogelijk, u klikt in de ontwerptool bovenin op toevoegen en vervolgens op "nieuwe illustratie toevoegen. Daarna krijgt u aan de linkerkant een blauwe balk met kies een illustratie.

Als u hier op klikt komt u in de bibliotheek en kunt u zoeken in de verschillende categorieën of direct zoeken naar een illustratie in de zoekbalk rechts bovenaan.