• price-tag Gegarandeerd lage prijzen
  • paint-palette Zie direct resultaat
  • express-delivery Snelle levering

Overig

Diverse naamborden

Hart

Op deze pagina vind je onze naambordjes voor bij de voordeur en huisnummerborden met diverse afbeeldingen. Hier kunt u terecht voor al uw persoonlijke naambordjes, zo hebben we een naambordje met een afbeelding van een molen speciaal gemaakt voor de fam. Molen en is een nummerbord met een afbeelding van de vuurtoren van Texel voor de échte Texelganger gemaakt. Zo zijn er bij veel achternamen wel leuke, grappige en mooie combinaties te bedenken.  Een naambordje met een afbeelding erop maakt het huisnummerbord erg uniek en persoonlijk. Wil jij geen standaard naamplaat bij de voordeur? Wij zorgen dat jouw unieke naambordje gemakkelijk en goedkoop gerealiseerd wordt!

Eigen ideeën

Hart

Heb je zelf een idee bij je achternaam of zou je graag een specifieke afbeelding op het naambordje willen hebben? Bij Naambordje2Go hebben wij een hele uitgebreide afbeeldingenbibliotheek waar je van allerlei thema’s en onderwerpen afbeeldingen kan vinden. Ons motto is dat bijna niets onmogelijk is om te maken. Kom je er zelf niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice om samen tot een mooi ontwerp naambordje te komen.

Stuur ons een bericht


IMG_4919 kopie

Materiaal en kleuren

Group 6

De naambordjes die wij leveren zijn gemaakt van laser gesneden plexiglas, (met uitzondering van de RVS Look)deze zijn gemaakt van dibont. Plexiglas is een kunststof plaat met diverse positieve kenmerken. Men noemt het ook wel een perspex naambordje of acrylaat naamplaat. Het materiaal is ijzersterk en zeer licht. Het is UV bestendig en het weer heeft dan ook geen invloed op het naambordje. Het naamplaatje is van nature helder en doorzichtig maar tegenwoordig kun je het plexiglas naambord ook in een kleurtje krijgen, hiervan hebben wij de volgende kleuren van op voorraad.  Helder, Opaal, Wit, Zwart, Mat zwart, Grijs en rvs look dibont.

Bevestiging

Bij de naamborden heeft u de keus uit 3 soorten bevestiging. Standaard worden ze geleverd met schroeven met 4 zwarte en 4 witte afdekdopjes zodat u zelf kunt kiezen welke kleur u wilt gebruiken.

 Wilt u graag een luxere uitstraling dan kunt u kiezen voor de rvs-afstandhouders of de blinde bevestig. Dit geeft een nog mooier resultaat voor een meerprijs van €5,95 voor de rvs afstandhouders en €3,95 voor de blinde bevestiging . Mocht u voor een helder naambordje kiezen dan raden wij altijd de rvs-afstandhouders aan omdat deze door het bordje heen te zien zijn. De rvs-afstandhouders zijn volledig van rvs. Met de afstandhouders en de blinde bevestiging komt het naamplaatje ongeveer 1,5 cm voor de muur te hangen zodat er wat diepte gecreëerd wordt.

De rvs-afstandhouders hebben een linkse draad wat wil zeggen dat los en vast draaien net anders om is dan u gewent bent. Los is met de klok mee en vast tegen de klok in. 

De blinde bevestiging gebeurt doormiddel van een sterke magneet, deze monteert u met 1 schroef aan de muur. 

Rvs afstandhouders_(1)