• price-tag Gegarandeerd lage prijzen
 • paint-palette Zie direct resultaat
 • express-delivery Snelle levering

Pier van Scheveningen naambordje voordeur

Productnummer: MD10169.4
Stel uw naambordje samen:
headerImageAlt

Beveiligd bestel en betaalproces

Zelf ontwerpen
 27,90 Incl. BTW
Meest gekozen
 • Fill 1287 Handige ontwerp tool
 • Fill 1287 Stel zelf je bordje samen
 • Fill 1287 Makkelijk tekst opmaken
 • Fill 1287 Zie direct resultaat
Laten ontwerpen
 32,90 Incl. BTW
 • Fill 1287 Wij ontwerpen je naambord
 • Fill 1287 Voer enkele gegevens in
 • Fill 1287 Leun achterover
 • Fill 1287 Altijd een proefdruk
Stel uw naambordje samen:
headerImageAlt

Beveiligd bestel en betaalproces

Let op:  de kleur van het naambordje wijzigt u in de ontwerptool

Afmeting
20x20 cm
 20,95 Incl. BTW
 21,95 Incl. BTW
RVS Afstandhouders
 27,90 Incl. BTW
Schroeven met dopjes
 21,95 Incl. BTW
Blinde bevestiging
 25,90 Incl. BTW
Stel uw naambordje samen:
Kies de kleur van het naambordje*
Kies de kleur van de opdruk*
Namen*
Huisnummer*
Opmerkingen
 32,90 Incl. BTW
 • Fill 1287 Uit voorraad leverbaar
 • Fill 1287 Uitstekende kwaliteit
 • Fill 1287 Snel verzonden
headerImageAlt

Beveiligd bestel en betaalproces

Cs.element.csReviewsWidget.title
Gemiddeld scoren wij 4.8/5 uit 88 Google-reviews
Reviews Group Ook een review achterlaten? Leuk! Dat kan hier
Pier van Scheveningen naambordje voordeur

Een naambordje voordeur is een persoonlijke manier om uw huis te onderscheiden van andere woningen in uw buurt. Het naambordje kan ook dienen als een manier om uw persoonlijkheid te laten zien en om uw gasten te verwelkomen. Dit naambordje met de skyline van Scheveningen en de pier is een prachtig voorbeeld van hoe u uw naambordje een unieke uitstraling kunt geven. Via de ontwerptool kunt u gemakkelijk uw eigen unieke ontwerp maken, door te kiezen uit verschillende skylines. Het naambordje is niet alleen functioneel, maar ook een mooie decoratie voor uw huis.

De Pier van Scheveningen is een iconisch bouwwerk aan de kust van Scheveningen. Het is een pier die uitsteekt in de Noordzee en is een van de topattracties van Den Haag. De pier heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1901, toen hij voor het eerst werd gebouwd. Sindsdien heeft het verschillende transformaties ondergaan en is het uitgegroeid tot een moderne toeristische attractie.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de pier zwaar beschadigd en na de oorlog gedeeltelijk hersteld. In 1961 werd de pier volledig gerenoveerd en kreeg het zijn huidige vorm. In de jaren 90 werd de pier opnieuw gerenoveerd en uitgebreid met diverse restaurants, winkels en attracties.

Tegenwoordig is de Pier van Scheveningen een bruisende attractie met een prachtig uitzicht op de Noordzee. Bezoekers kunnen genieten van het uitzicht, eten in een van de restaurants of een ritje maken in het reuzenrad. Het is een plek die zeker een bezoek waard is voor iedereen die naar Den Haag reist.


IMG_4919 kopie

Materiaal en kleuren

Group 6

Alle naambordjes die wij leveren hebben een dikte van 3mm. 

Het plexiglas is van nature helder maar tegenwoordig is het in vele kleuren te verkrijgen, hiervan hebben wij de volgende kleuren op voorraad: helder, opaal, wit, grijs, zwart en mat zwart.

Het naambordje is een laser gesneden volledig uv-bestendige kunststof en daarom geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.
Men noemt het ook wel een perspex naambordje of acrylaat naamplaat. Het materiaal is ijzersterk en zeer licht. 

De RVS-look naambordjes zijn gemaakt van aluminium sandwichpaneel met een geborstelde toplaag. Ook wel dibond genoemd. Dit materiaal is uitermate geschikt voor buitengebruik.

Bevestiging

Bij de naambordjes heeft u de keuze uit 3 soorten bevestiging. Standaard worden ze geleverd met schroeven met 4 zwarte en 4 witte afdekdopjes zodat u zelf kunt kiezen welke kleur u wilt gebruiken.


Wilt u graag een luxere uitstraling dan kunt u kiezen voor de rvs-afstandhouders. Dit geeft een nog mooier resultaat voor een meerprijs van €5,95. Mocht u voor een helder naambordje kiezen dan raden wij altijd de rvs-afstandhouders aan omdat deze door het bordje heen te zien zijn. 


Wilt u geen bevesting zien dan kunt u kiezen voor de blinde variant, hierbij hangt het bordje aan een sterke magneet en hoeft u slecht 1 gaatje in de muur te boren. Deze is verkrijgbaar voor een meerprijs van €3,95.


Rvs afstandhouders_(1)
Website laptop

Ontwerptool

Group 6

Via onderstaande knop komt u bij een instructie en een tutorial die u een rondleiding geeft door de ontwerptool. Hierdoor weet u precies hoe u zelf uw naambordje helemaal kunt aanpassen en naar uw eigen smaak kunt ontwerpen.

Bekijk de instructie


Nienke Rozema-Krol
Nienke Rozema-Krol
Superleuk, supersnel.
Frans Beeren
Frans Beeren
Product super Levering super Een aanwinst
frank hagen
frank hagen