• price-tag Gegarandeerd lage prijzen
  • paint-palette Zie direct resultaat
  • express-delivery Snelle levering

Tekstbordje 7x20 cm

Productnummer: MD10441.1
Stel uw naambordje samen:
headerImageAlt

Beveiligd bestel en betaalproces

Kies de bevestiging
Stel uw naambordje samen:
 19,95 Incl. BTW
  • Fill 1287 Uit voorraad leverbaar
  • Fill 1287 Uitstekende kwaliteit
  • Fill 1287 Snel verzonden
headerImageAlt

Beveiligd bestel en betaalproces

Cs.element.csReviewsWidget.title
Gemiddeld scoren wij 4.7/5 uit 43 Google-reviews
Reviews Group Ook een review achterlaten? Leuk! Dat kan hier
Tekstbordje 7x20 cm
Tekstbordje met Toilet

Dit tekstbordje hebben wij ontworpen voor een verzorging tehuis.
Zij hebben diverse teksten besteld zodat het voor de dementerende ouderen makkelijker is om te zien / onthouden wat waar is.
Denk bijvoorbeeld aan teksten als Toilet, Huiskamer, Spreekkamer, Douche en werkkast. U kunt hier natuurlijk ook de naam van een vergaderzaal neer zetten.
Maar dit subtiele naambordje is ook heel goed te gebruiken om de straatnaam met het huisnummer op te zetten.
IMG_4919 kopie

Materiaal en kleuren

Group 6

Alle naambordjes die wij leveren hebben een dikte van 3mm. 

Het plexiglas is van nature helder maar tegenwoordig is het in vele kleuren te verkrijgen, hiervan hebben wij de volgende kleuren op voorraad: helder, opaal, wit, grijs, zwart en mat zwart.

Het naambordje is een laser gesneden volledig uv-bestendige kunststof en daarom geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.
Men noemt het ook wel een perspex naambordje of acrylaat naamplaat. Het materiaal is ijzersterk en zeer licht. 

De RVS-look naambordjes zijn gemaakt van aluminium sandwichpaneel met een geborstelde toplaag. Ook wel dibond genoemd. Dit materiaal is uitermate geschikt voor buitengebruik.

Bevestiging

Bij de naambordjes heeft u de keus uit 2 soorten bevestiging. Standaard worden ze geleverd met schroeven met 4 zwarte en 4 witte afdekdopjes zodat u zelf kunt kiezen welke kleur u wilt gebruiken. Wilt u graag een luxere uitstraling dan kunt u kiezen voor de rvs-afstandhouders. Dit geeft een nog mooier resultaat voor een meerprijs van €5,95. Mocht u voor een helder naambordje kiezen dan raden wij altijd de rvs-afstandhouders aan omdat deze door het bordje heen te zien zijn. De rvs-afstandhouders zijn volledig van rvs. Met de afstandhouders komt het naamplaatje ongeveer 1,5 cm voor de muur te hangen zodat er wat diepte gecreëerd wordt.

De rvs-afstandhouders hebben een linkse draad wat wil zeggen dat los en vast draaien net anders om is dan u gewent bent. Los is met de klok mee en vast tegen de klok in.

Voor meer informatie klikt u hier.

Montage instructie Group
Rvs afstandhouders_(1)
Website laptop

Ontwerptool

Group 6

Via onderstaande knop komt u bij een instructie en een tutorial die u een rondleiding geeft door de ontwerptool. Hierdoor weet u precies hoe u zelf uw naambordje helemaal kunt aanpassen en naar uw eigen smaak kunt ontwerpen.

Bekijk de instructie


Gizli Adam
Gizli Adam
Leuke naambordje… Snelle levering… 2 sterren minder voor goedkope sticker belettering ipv Nummer/naam lazeren/verven.. Ff aankijken hoe lang de stickers vol zal houden in de zon!
Frederik Roos
Frederik Roos
Heb naambordje ontworpen en is heel mooi geworden. Ze waren op vakantie , maar kreeg toch antwoord op mijn vraag. Na hun vakantie is het zeer snel geleverd.
Ira Wunnekink
Ira Wunnekink
Makkelijk zelf te ontwerpen via de site en hele snelle levering. Ook de prijs viel ons erg mee. Een aanrader!