• price-tag Gegarandeerd lage prijzen
 • paint-palette Direct resultaat zien
 • express-delivery Snelle levering

Naambordje voordeur strak lijnen met huisnummer

Productnummer: MD10067.1
Stel jouw naambordje samen:
headerImageAlt

Beveiligd bestel en betaalproces

Zelf ontwerpen
 25,95 Incl. BTW
Meest gekozen
 • Fill 1287 Handige ontwerp tool
 • Fill 1287 Stel zelf je bordje samen
 • Fill 1287 Makkelijk tekst opmaken
 • Fill 1287 Zie direct resultaat
Laten ontwerpen
 30,95 Incl. BTW
 • Fill 1287 Wij ontwerpen je naambord
 • Fill 1287 Voer enkele gegevens in
 • Fill 1287 Leun achterover
 • Fill 1287 Altijd een proefdruk
Stel jouw naambordje samen:
headerImageAlt

Beveiligd bestel en betaalproces

Afmeting
15x20 cm
Meest gekozen
 25,95 Incl. BTW
Schroeven met dopjes
 25,95 Incl. BTW
Meest gekozen
RVS Afstandhouders
 31,90 Incl. BTW
Stel jouw naambordje samen:
Kies de kleur van het naambordje*
Kies de kleur van de opdruk van het naambordje*
Kies de kleur van het huisnummer bordje*
Kies de kleur van het huisnummer*
Namen*
Huisnummer*
Opmerkingen
 30,95 Incl. BTW
 • Fill 1287 Uit voorraad leverbaar
 • Fill 1287 Voorbeeld via de mail
 • Fill 1287 Snel verzonden
headerImageAlt

Beveiligd bestel en betaalproces

Cs.element.csReviewsWidget.title
Wij hebben een gemiddelde score van 4.9/5 van 20 Google-reviews
Reviews Group Ook een review achterlaten? Leuk! Dat kan hier
Naambordje voordeur strak lijnen met huisnummer
Als we het over een bestseller van een naambordje hebben dan is dit er wel 1.
Dit naambordje is mooi strak en heeft ook nog een luxere uitstraling doordat het naambordje een extra plaatje heeft voor het huisnummer. Hierdoor krijgt het naambordje een beetje diepte, dit wordt nog meer versterkt door te kiezen voor afstandhouders als bevestiging.

Materiaal en kleuren

Group 6

De naambordjes die wij leveren zijn gemaakt van laser gesneden plexiglas, (met uitzondering van de RVS Look)deze zijn gemaakt van dibont. Plexiglas is een kunststof plaat met diverse positieve kenmerken. Men noemt het ook wel een perspex naambordje of acrylaat naamplaat. Het materiaal is ijzersterk en zeer licht. Het is UV bestendig en het weer heeft dan ook geen invloed op het naambordje. Het naamplaatje is van nature helder en doorzichtig maar tegenwoordig kun je het plexiglas naambord ook in een kleurtje krijgen, hiervan hebben wij de volgende kleuren van op voorraad. Helder, Opaal, Wit, Zwart, Mat zwart, Grijs en rvs look dibont.

Bevestiging

Bij de naambordjes heeft u de keus uit 2 soorten bevestiging. Standaard worden ze geleverd met schroeven met een afdekdopje in het zwart of wit, Wil je graag een luxere uitstraling dan kunt u kiezen voor de RVS afstandhouders dit geeft een nog mooier resultaat voor een meerprijs van €5,95. Mocht u voor een helder naambordje kiezen dan raden wij altijd de RVS afstandhouders aan omdat deze door het bordje heen te zien zijn. De Rvs afstandhouders zijn volledig RVS en zullen dus niet roesten. Met de afstandhouders komt het naamplaatje ongeveer 1,5 cm voor de muur te hangen zodat er wat diepte gecreëerd wordt.


Deze afstandhouders hebben een linkse draad wat wil zeggen dat los en vast draaien net anders om is dan u gewent bent. Los is met de klok mee en vast tegen de klok in.

Ontwerptool

Group 6

Via onderstaande knop komt u bij een instructie en een tutorial die u een rondleiding geeft door de ontwerptool. Hierdoor weet u precies hoe u zelf uw naambordje helemaal kunt aanpassen en naar uw eigen smaak kunt ontwerpen.

Bekijk de instructie


Marianne van Kooten
Marianne van Kooten
Zeer tevreden met de bereikbaarheid en beantwoorden via mail toen ik wat vragen had. Makkelijk te bestellen; bij ontvangst zeer enthousiast over het gemaakte naambordje. Dankjewel voor het mooi naambordje. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Groetjes Marianne
Ineke Keijzer-Melkert
Ineke Keijzer-Melkert
Eerste instantie was er iets vergeten bij de bestelling te doen maar dat is gelijk dezelfde dag nog opgestuurd. Ik heb er nu twee keer iets besteld en steeds de volgende dag al in huis. Goede kwaliteit en super snelle en goede service. Ik ga er zeker vaker bestellen.
Els Lutgerink
Els Lutgerink
Mooi bordje maar het ophangen was erg lastig de schroeven op de juiste plek te krijgen.... ik heb hem nu met tape opgehangen, hoop dat het blijft zitten.