• price-tag Gegarandeerd lage prijzen
 • paint-palette Zie direct resultaat
 • express-delivery Snelle levering

Naambordje voordeur huisje

Productnummer: MD10814.2
Stel uw naambordje samen:
headerImageAlt

Beveiligd bestel en betaalproces

Zelf ontwerpen
 25,95 Incl. BTW
Meest gekozen
 • Fill 1287 Handige ontwerp tool
 • Fill 1287 Stel zelf je bordje samen
 • Fill 1287 Makkelijk tekst opmaken
 • Fill 1287 Zie direct resultaat
Laten ontwerpen
 30,95 Incl. BTW
 • Fill 1287 Wij ontwerpen je naambord
 • Fill 1287 Voer enkele gegevens in
 • Fill 1287 Leun achterover
 • Fill 1287 Altijd een proefdruk
Stel uw naambordje samen:
headerImageAlt

Beveiligd bestel en betaalproces

Let op:  de kleur van het naambordje wijzigt u in de ontwerptool

Afmeting
15x20 cm
Meest gekozen
 25,95 Incl. BTW
Blinde bevestiging
 29,90 Incl. BTW
Schroeven met dopjes
 25,95 Incl. BTW
Meest gekozen
RVS Afstandhouders
 31,90 Incl. BTW
Stel uw naambordje samen:
Kies de kleur van het naambordje*
Kies de kleur van de opdruk van het naambordje*
Kies de kleur van het huisnummer bordje*
Kies de kleur van het huisnummer*
Namen*
Huisnummer*
Opmerkingen
 30,95 Incl. BTW
 • Fill 1287 Uit voorraad leverbaar
 • Fill 1287 Uitstekende kwaliteit
 • Fill 1287 Snel verzonden
headerImageAlt

Beveiligd bestel en betaalproces

Cs.element.csReviewsWidget.title
Gemiddeld scoren wij 4.8/5 uit 81 Google-reviews
Reviews Group Ook een review achterlaten? Leuk! Dat kan hier
Naambordje voordeur huisje

Dit naambordje heeft een totale maat van 19x26cm.

Het ontwerpen van een persoonlijk naambordje voor bij de voordeur is een unieke manier om uw huis extra uitstraling te geven. Met onze gebruiksvriendelijke online ontwerptool wordt dit proces niet alleen eenvoudig, maar ook leuk. U kunt uw creativiteit de vrije loop laten en een naambordje creëren dat perfect bij uw persoonlijke stijl past.
Ons assortiment omvat naambordjes met een charmante afbeelding van een huisje, wat een warme en uitnodigende sfeer aan uw entree verleent. Deze afbeelding kan worden aangepast aan uw voorkeuren, zodat het naambordje naadloos aansluit bij de uitstraling van uw woning. Of u nu kiest voor een klassieke, moderne of speelse stijl, onze ontwerptool biedt u alle mogelijkheden om een naambordje te ontwerpen dat uw gasten verwelkomt met een persoonlijke touch.
Bovendien staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat uw naambordje niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook gemaakt is van hoogwaardige, duurzame materialen die bestand zijn tegen weer en wind. Dit alles bieden wij aan voor een eerlijke prijs. Zo investeert u in een kwalitatief naambordje dat jarenlang mee gaat, zonder dat het ten koste gaat van uw portemonnee. Bestel bij ons en geef uw voordeur de finishing touch die het verdient!


IMG_4919 kopie

Materiaal en kleuren

Group 6

De naambordjes die wij leveren zijn gemaakt van laser gesneden plexiglas, (met uitzondering van de RVS Look)deze zijn gemaakt van dibont. Plexiglas is een kunststof plaat met diverse positieve kenmerken. Men noemt het ook wel een perspex naambordje of acrylaat naamplaat. Het materiaal is ijzersterk en zeer licht. Het is UV bestendig en het weer heeft dan ook geen invloed op het naambordje. Het naamplaatje is van nature helder en doorzichtig maar tegenwoordig kun je het plexiglas naambord ook in een kleurtje krijgen, hiervan hebben wij de volgende kleuren van op voorraad. Helder, Opaal, Wit, Zwart, Mat zwart, Grijs en rvs look dibont.

Bevestiging

Bij de naambordjes heeft u de keus uit 2 soorten bevestiging. Standaard worden ze geleverd met schroeven met een afdekdopje in het zwart of wit, Wil je graag een luxere uitstraling dan kunt u kiezen voor de RVS afstandhouders dit geeft een nog mooier resultaat voor een meerprijs van €5,95. Mocht u voor een helder naambordje kiezen dan raden wij altijd de RVS afstandhouders aan omdat deze door het bordje heen te zien zijn. De Rvs afstandhouders zijn volledig RVS en zullen dus niet roesten. Met de afstandhouders komt het naamplaatje ongeveer 1,5 cm voor de muur te hangen zodat er wat diepte gecreëerd wordt.


Deze afstandhouders hebben een linkse draad wat wil zeggen dat los en vast draaien net anders om is dan u gewent bent. Los is met de klok mee en vast tegen de klok in.

Rvs afstandhouders_(1)
Website laptop

Ontwerptool

Group 6

Via onderstaande knop komt u bij een instructie en een tutorial die u een rondleiding geeft door de ontwerptool. Hierdoor weet u precies hoe u zelf uw naambordje helemaal kunt aanpassen en naar uw eigen smaak kunt ontwerpen.

Bekijk de instructie


Stanley Jap A Joe
Stanley Jap A Joe
Sandra Maquine
Sandra Maquine
Snelle levering en een super mooi resultaat. Wij zijn er erg blij mee!
Rob Langerak
Rob Langerak