• price-tag Gegarandeerd lage prijzen
  • paint-palette Zie direct resultaat
  • express-delivery Snelle levering

Naambordje voordeur dubbel

Productnummer: MD10682.2
Stel uw naambordje samen:
headerImageAlt

Beveiligd bestel en betaalproces

Let op:  de kleur van het naambordje wijzigt u in de ontwerptool

Afmeting
 34,95 Incl. BTW
Meest gekozen
 34,95 Incl. BTW
 37,45 Incl. BTW
Stel uw naambordje samen:
 39,95 Incl. BTW
  • Fill 1287 Uit voorraad leverbaar
  • Fill 1287 Uitstekende kwaliteit
  • Fill 1287 Snel verzonden
headerImageAlt

Beveiligd bestel en betaalproces

Cs.element.csReviewsWidget.title
Gemiddeld scoren wij 4.8/5 uit 74 Google-reviews
Reviews Group Ook een review achterlaten? Leuk! Dat kan hier
Naambordje voordeur dubbel

Dit naambordje is een prachtige manier om uw huis een persoonlijke en elegante uitstraling te geven. Het bestaat uit twee plaatjes die op elkaar worden gemonteerd met behulp van RVS afstandhouders. Door deze constructie krijgt het naambordje meer diepte en krijgt het een luxe uitstraling.

Het huisnummer wordt op de achterste plaat geplaatst en is zichtbaar door de heldere voorste plaat. Op deze voorste plaat kunt u de namen van de bewoners plaatsen. Dit zorgt ervoor dat het naambordje niet alleen functioneel is, maar ook een mooie decoratieve toevoeging aan uw woning is.

Het naambordje is gemaakt van hoogwaardige materialen en kan worden aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om verschillende lettertypen en kleuren te gebruiken, zodat het naambordje perfect bij uw huis past. Kortom, dit naambordje is een geweldige investering voor uw huis en zal zeker de aandacht trekken van voorbijgangers.

IMG_4919 kopie

Materiaal en kleuren

Group 6

Alle naambordjes die wij leveren hebben een dikte van 3mm. 

Het plexiglas is van nature helder maar tegenwoordig is het in vele kleuren te verkrijgen, hiervan hebben wij de volgende kleuren op voorraad: helder, opaal, wit, grijs, zwart en mat zwart.

Het naambordje is een laser gesneden volledig uv-bestendige kunststof en daarom geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.
Men noemt het ook wel een perspex naambordje of acrylaat naamplaat. Het materiaal is ijzersterk en zeer licht. 

De RVS-look naambordjes zijn gemaakt van aluminium sandwichpaneel met een geborstelde toplaag. Ook wel dibond genoemd. Dit materiaal is uitermate geschikt voor buitengebruik.

Bevestiging

Bij de naambordjes heeft u de keus uit 2 soorten bevestiging. Standaard worden ze geleverd met schroeven met 4 zwarte en 4 witte afdekdopjes zodat u zelf kunt kiezen welke kleur u wilt gebruiken. Wilt u graag een luxere uitstraling dan kunt u kiezen voor de rvs-afstandhouders. Dit geeft een nog mooier resultaat voor een meerprijs van €5,95. Mocht u voor een helder naambordje kiezen dan raden wij altijd de rvs-afstandhouders aan omdat deze door het bordje heen te zien zijn. De rvs-afstandhouders zijn volledig van rvs. Met de afstandhouders komt het naamplaatje ongeveer 1,5 cm voor de muur te hangen zodat er wat diepte gecreëerd wordt.

De rvs-afstandhouders hebben een linkse draad wat wil zeggen dat los en vast draaien net anders om is dan u gewent bent. Los is met de klok mee en vast tegen de klok in.

Voor meer informatie klikt u hier.

Montage instructie Group
Rvs afstandhouders_(1)
Website laptop

Ontwerptool

Group 6

Via onderstaande knop komt u bij een instructie en een tutorial die u een rondleiding geeft door de ontwerptool. Hierdoor weet u precies hoe u zelf uw naambordje helemaal kunt aanpassen en naar uw eigen smaak kunt ontwerpen.

Bekijk de instructie


Ans Reijers
Ans Reijers
Mooi naambordje en heel snel geleverd ,mijn zoon was er blij mee
Laurie Mannien
Laurie Mannien
Ever jan Van zetten
Ever jan Van zetten
Zeer netjes verpakt, en optijd geleverd, zal zeker nog eens bestellen, en product was naar wens gemaakt