• price-tag Gegarandeerd lage prijzen
  • paint-palette Direct resultaat zien
  • express-delivery Snelle levering

Naambordje hond cirkel 20cm

Productnummer: MD10395.1
Stel jouw naambordje samen:
headerImageAlt

Beveiligd bestel en betaalproces

Afmeting
 24,95 Incl. BTW
Stel jouw naambordje samen:
Kies de kleur van het naambordje*
Kies de kleur van de opdruk*
Namen*
Huisnummer*
Opmerkingen
 29,95 Incl. BTW
  • Fill 1287 Uit voorraad leverbaar
  • Fill 1287 Voorbeeld via de mail
  • Fill 1287 Snel verzonden
headerImageAlt

Beveiligd bestel en betaalproces

Cs.element.csReviewsWidget.title
Wij hebben een gemiddelde score van 4.9/5 van 20 Google-reviews
Reviews Group Ook een review achterlaten? Leuk! Dat kan hier
Naambordje hond cirkel 20cm
Wat is er nu leuker dan een naambordje voordeur wat past bij de mensen die er wonen. En een hond maakt toch wel degelijk een deel uit van het gezin en mag daarom niet meer ontbreken op het naambordje.

Wij hebben van veel hondenrassen al naambordjes gemaakt, deze kunt u dan ook vinden in de categorie honden. Hierin staan ook alle modellen van de naambordjes. Dus vind u het model van de Golden retriever mooier dan die van de Rottweiler maar u heeft een Rottweiler, dan besteld u het bordje met de Golden en kunt u zelf in de ontwerptool eenvoudig uw eigen hondenras selecteren. Dit kunnen afbeeldingen zijn in zwart wit maar ook full color en zo hebben we niet alleen hoofden maar ook plaatjes van het hele lichaam.  

Materiaal en kleuren

Group 6

Alle naambordjes die wij leveren hebben een dikte van 3mm. 

Het plexiglas is van nature helder maar tegenwoordig is het in vele kleuren te verkrijgen, hiervan hebben wij de volgende kleuren op voorraad: helder, opaal, wit, grijs, zwart en mat zwart.

Het naambordje is een laser gesneden volledig uv-bestendige kunststof en daarom geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.
Men noemt het ook wel een perspex naambordje of acrylaat naamplaat. Het materiaal is ijzersterk en zeer licht. 

De RVS-look naambordjes zijn gemaakt van aluminium sandwichpaneel met een geborstelde toplaag. Ook wel dibond genoemd. Dit materiaal is uitermate geschikt voor buitengebruik.

Bevestiging

Bij de naambordjes heeft u de keus uit 2 soorten bevestiging. Standaard worden ze geleverd met schroeven met 4 zwarte en 4 witte afdekdopjes zodat u zelf kunt kiezen welke kleur u wilt gebruiken. Wilt u graag een luxere uitstraling dan kunt u kiezen voor de rvs-afstandhouders. Dit geeft een nog mooier resultaat voor een meerprijs van €5,95. Mocht u voor een helder naambordje kiezen dan raden wij altijd de rvs-afstandhouders aan omdat deze door het bordje heen te zien zijn. De rvs-afstandhouders zijn volledig van rvs. Met de afstandhouders komt het naamplaatje ongeveer 1,5 cm voor de muur te hangen zodat er wat diepte gecreëerd wordt.

De rvs-afstandhouders hebben een linkse draad wat wil zeggen dat los en vast draaien net anders om is dan u gewent bent. Los is met de klok mee en vast tegen de klok in.

Voor meer informatie klikt u hier.

Montage instructie Group

Ontwerptool

Group 6

Via onderstaande knop komt u bij een instructie en een tutorial die u een rondleiding geeft door de ontwerptool. Hierdoor weet u precies hoe u zelf uw naambordje helemaal kunt aanpassen en naar uw eigen smaak kunt ontwerpen.

Bekijk de instructie


Marianne van Kooten
Marianne van Kooten
Zeer tevreden met de bereikbaarheid en beantwoorden via mail toen ik wat vragen had. Makkelijk te bestellen; bij ontvangst zeer enthousiast over het gemaakte naambordje. Dankjewel voor het mooi naambordje. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Groetjes Marianne
Ineke Keijzer-Melkert
Ineke Keijzer-Melkert
Eerste instantie was er iets vergeten bij de bestelling te doen maar dat is gelijk dezelfde dag nog opgestuurd. Ik heb er nu twee keer iets besteld en steeds de volgende dag al in huis. Goede kwaliteit en super snelle en goede service. Ik ga er zeker vaker bestellen.
Els Lutgerink
Els Lutgerink
Mooi bordje maar het ophangen was erg lastig de schroeven op de juiste plek te krijgen.... ik heb hem nu met tape opgehangen, hoop dat het blijft zitten.